Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Boktor bestrijden Elburg

Boktor in uw huis, schuur of bedrijf(sterrein) is een ernstig probleem, omdat de larven hiervan het hout tot in de kern aantasten met ernstige ontwrichting of instorten tot gevolg. Omdat de plaag zich snel verspreidt is het zaak direct in te grijpen. Boktor bestrijden Elburg kunt u echt beter aan onze ervaren vakmensen overlaten.  U weet dan zeker dat het probleem veilig en grondig wordt aangepakt. Daarnaast krijgt u bij ons professionele begeleiding en tips om Boktor bestrijden Elburg in de toekomst te voorkomen.

Meer informatie
Direct van uw ongedierte af ? 033 479 0313 Of vraag hier direct een offerte aan »

Waarom Ongediertebestrijding Jonker?

Binnen 24 uur geholpen
Dag en nacht bereikbaar
35 jaar ervaring en expertise
Duidelijke communicatie
Gediplomeerd personeel
Discreet en vertrouwd

Wat doet een boktor precies met het hout? 

De boktor heeft zijn naam te danken aan de twee sprieten op zijn kop als een soort horens. Het insect is zelf onschadelijk, maar legt graag veel eitjes in droog onbewerkt hout. De larven die hieruit voortkomen voeden zich met het hout door een diep gangenstelsel te graven. U ziet bij het hout daarom vaak fijn zaagsel liggen. Dit kan jarenlang doorgaan tot de larven zich ontpoppen om uit boorgaatjes naar buiten te vliegen en ergens anders eitjes te leggen. Een doorlopend proces dus dat meubels, kasten, vloeren, balkenplafonds en zelfs hele bedrijfsterreinen kan aantasten. Scheepslieden noemden ze vroeger ‘doodkloppertjes’ omdat op deze manier hele schepen konden vergaan. Boktorren komt u tegen in een vochtige en warme omgeving (25 tot 30 graden). Het verschil met gewone houtworm is dat de larven veel dieper het hout aantasten, grotere ovale gaatjes maken in plaats van kleinere ronde en een kloppend geluid maken dat u ook kunt horen. Neem wanneer u signalen waarneemt  zo snel mogelijk contact met ons op om boktor te bestrijden.

Boktor bestrijden Elburg doen wij veilig en definitief

Zelf proberen boktor te bestrijden is vaak niet afdoende en de verkrijgbare bestrijdingsmiddelen zijn  ongezond voor u en het milieu. Daarbij loopt u het risico het hout extra te beschadigen. Bij Jonker beschikken we over de juiste know-how, middelen en apparatuur om zo efficiënt mogelijk definitief boktor te bestrijden. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en ervaren. Door op strategische plekken een effectief bestrijdingsmiddel aan te brengen dat diep in de poriën van het hout dringt blijven er geen larven over die opnieuw kunnen gaan woekeren.

Ons stappenplan om boktor te bestrijden 

Bij Jonker ongediertebestrijding werken we met een duidelijk stappenplan. Wanneer u contact met ons opneemt om boktor te bestrijden heeft u direct te maken met een professional die u de juiste vragen stelt om de situatie te analyseren. Vervolgens komt iemand bij u om de situatie te bekijken en samen met u een plan van behandeling te maken. U krijgt een duidelijke offerte. Wij komen Boktor bestrijden Elburg met 100 % garantie op een afdoende aanpak. Met een onderhoudscontract kunt u ons altijd bellen om zonder extra kosten te komen controleren. U krijgt tenslotte duidelijke tips voor preventieve maatregelen. Voor bedrijven bieden we preventief een plaagdier beheersing plan op maat.

Waarom kiezen voor Jonker om boktor te bestrijden?

Voor Boktor bestrijden Elburg kunt u 24/7 bij ons terecht, ook op zon- en feestdagen. Door onze overzichtelijke indeling in regio’s zetten we onze professionals uit de buurt in die snel bij u kunnen zijn om boktor te bestrijden. We werken duurzaam en efficiënt zonder overbodige middelen en met weinig overhead kosten. Daarom kunnen we u onze uitstekende service bieden tegen een scherpe prijs. Op onze contactpagina vindt u  het telefoonnummer, e-mail adres en contactformulier. Daarnaast heeft elke regio zijn eigen telefoonnummer. We zorgen ervoor dat u altijd binnen 24 uur geholpen wordt.

Ongediertebestrijding Jonker zoekt werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende soorten overlast van ongedierte en hoe wij dit in uw regio aanpakken?