Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden: Heeft u in uw woning, schuur of bedrijf te maken met houtworm? Het is belangrijk om niet te wachten met houtworm bestrijden. Dit omdat dit probleem zich kan uitbreiden naar andere houten delen. Meubels als kasten worden door houtworm langzaam van binnenuit aangetast. Vloeren en balken raken instabiel. Dit kan tot een onveilige situatie of zelfs instorting kan leiden. Het meest effectief is om het houtworm bestrijden door ervaren professionals te laten doen. Bij Jonker houtworm bestrijden bent u in goede handen. Met name door de grondige aanpak, zorgvuldige controle en deskundige adviezen van onze specialisten.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Meer informatie
Direct van uw ongedierte af ? 085 401 57 28 Of vraag hier direct een offerte aan »

Waarom Ongediertebestrijding Jonker?

Binnen 24 uur geholpen
Dag en nacht bereikbaar
35 jaar ervaring en expertise
Duidelijke communicatie
Gediplomeerd personeel
Discreet en vertrouwd

Houtworm bestrijden, wanneer en hoe herkent u de noodzaak?

Houtworm is een verzamelnaam voor larven die in droog hout leven, zoals de houtwormkever, klopkever en spinthoutkever. Na drie tot vijf jaar ontpoppen de larven zich en banen ze zich een weg naar buiten. Hiervoor hebben ze alvast een gangenstelsel in het hout gegraven. U herkent houtworm aan de vele kleine gaatjes in het houtoppervlak. Maar ook aan het boormeel (soort zaagsel) dat hieruit vrijkomt. De klopkever legt ook eitjes op nat hout, wat tot schimmels kan leiden. Het spreekt vanzelf dat dit alles geen gezonde en veilige omgeving oplevert en dat houtworm bestrijden geen overbodige luxe is. Vraag daarom snel uw vrijblijvende offerte aan!

Ons stappenplan voor houtworm bestrijden

Neemt u contact met ons op om houtworm te bestrijden? U krijgt direct te maken met een gediplomeerd vakman die uw probleem snel begrijpt. Een deskundige medewerker bekijkt met u de situatie en bespreekt een plan van aanpak om snel de houtworm te bestrijden. Houtworm bestrijden doen wij door middel van bespuiting met een middel dat diep in het hout dringt. Hierbij zorgen wij er uiteraard voor zo milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan. Mochten er extra maatregelen nodig zijn, dan bespreken en regelen we dat met u. Op elke behandeling ontvangt u garantie!

Waarom houtworm bestrijden door Jonker?

Onze medewerkers zijn gediplomeerd en ervaren in houtworm bestrijden met de juiste middelen. Wij maken samen met u een vrijblijvende offerte voor houtworm bestrijden met een duidelijk plan. Door onze handige indeling in regio’s zijn we altijd snel ter plaatse, ook voor bestrijding van ander ongedierte. Vanwege onze efficiënte manier van werken en lage overhead kosten kunnen we uitstekende kwaliteit bieden voor scherpe prijzen. Voor advies, afspraak of vrijblijvende offerte om houtworm te bestrijden kunt u ons bellen. Uiteraard kunt u ons ook mailen of het formulier op de site invullen.

 

Ongediertebestrijding Jonker zoekt werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over het bestrijden van houtworm en hoe wij dit in uw regio aanpakken?