Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Boktor bestrijding

Boktor bestrijding: Boktor in uw huis, schuur of bedrijf is een ernstig probleem. Dit omdat de larven hiervan het hout aantasten met ernstige ontwrichting of instorten tot gevolg. Omdat de plaag zich snel verspreidt is het zaak direct in te grijpen. Boktor bestrijding kunt u echt beter aan onze ervaren vakmensen overlaten.  U weet dan zeker dat het probleem veilig en grondig wordt aangepakt. Daarnaast krijgt u bij ons professionele begeleiding en tips om boktor bestrijding in de toekomst te voorkomen.

Neem snel contact op voor een offerte voor boktorbestrijding!

Meer informatie
Direct van uw ongedierte af ? 085 401 57 28 Of vraag hier direct een offerte aan »

Waarom Ongediertebestrijding Jonker?

Binnen 24 uur geholpen
Dag en nacht bereikbaar
35 jaar ervaring en expertise
Duidelijke communicatie
Gediplomeerd personeel
Discreet en vertrouwd

Boktor bestrijding doen wij veilig en definitief

Zelf proberen boktor te bestrijden is vaak niet afdoende. De verkrijgbare bestrijdingsmiddelen zijn  ongezond voor u en het milieu. Daarbij loopt u het risico het hout extra te beschadigen. Bij Jonker boktor bestrijding beschikken we over de juiste kennis om veilig en zonder schade te werken. Vraag bij ons een offerte aan voor boktor bestrijding met 10 jaar garantie! Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en ervaren. Door een bestrijdingsmiddel aan te brengen dat diep in de poriën van het hout dringt bent u voor jaren boktorvrij.

Wat doet een boktor precies met het hout? 

De boktor zelf is onschadelijk, maar legt eitjes in droog onbewerkt hout. De larven die hieruit voortkomen voeden zich met het hout door gangen te graven. U ziet bij het hout daarom vaak fijn zaagsel liggen. Dit kan jarenlang doorgaan tot de larven zich uitkomen om als kever naar buiten te vliegen. Waarna zij ergens anders eitjes leggen. Een proces dus dat meubels, kasten, vloeren, balkenplafonds en zelfs hele schuren kan aantasten. Scheepslieden noemden ze vroeger ‘doodkloppertjes’. Dit omdat op deze manier hele schepen konden vergaan. Het verschil met houtworm is dat de larven veel dieper het hout aantasten. Boktor maakt grotere ovale gangen in plaats van kleinere ronde. Neem wanneer u signalen waarneemt  zo snel mogelijk contact met ons op voor een boktorbestrijding.

Ons stappenplan voor boktor bestrijding

Bij Jonker ongediertebestrijding werken we met een duidelijk stappenplan. Wanneer u contact met ons opneemt voor boktor bestrijding heeft u direct te maken met een professional. Vervolgens komt iemand bij u om de situatie te bekijken en samen met u een plan van behandeling te maken. U krijgt een duidelijke offerte. Wij komen boktor bestrijden met 100 % garantie.

Waarom kiezen voor Jonker boktorbestrijding?

Voor boktor bestrijding kunt u 24/7 bij ons terecht, ook op zon- en feestdagen. Wij hebben altijd een specialist bij u in de buurt om boktor te bestrijden. We werken duurzaam en efficiënt zonder overbodige middelen en met weinig overhead kosten. Daarom kunnen we u onze uitstekende service bieden tegen een scherpe prijs. Wij bieden 10 jaar garantie op boktor bestrijding. Op onze contactpagina vindt u  het telefoonnummer, e-mail adres en contactformulier. Bij Jonker boktorbestrijding wordt u wanneer nodig binnen 24 uur geholpen met uw boktor bestrijding.

Ongediertebestrijding Jonker zoekt werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over het boktor bestrijding en hoe wij dit in uw regio aanpakken?