Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Over ons

Jonker Ongediertebestrijding is vertrouwd, ervaren en onze medewerkers hebben alle parate kennis in huis om uw ongedierte probleem snel op te lossen, wat bijdraagt aan minimalisering van de kosten! Wij hanteren een professionele aanpak en bekijken elk probleem vakkundig. Neem nu contact met ons op voor een directe oplossing van uw ongedierteplaag.

Ongediertebestrijding, lage kosten, hoge waardering!

Een offerte aanvragen bij Jonker ongediertebestrijding is een fluitje van een cent! Onze medewerkers zijn zeer professioneel, gedreven en altijd in bezit van parate kennis. Hierdoor zullen wij onze bestrijding snel en zonder inzet van overbodige middelen uitvoeren. Dit in combinatie met lage “overhead kosten” maakt ons een van de voordeligste ongediertebestrijding bedrijven binnen uw regio.

Offerte samenstellen, dat doen wij samen!

Aanvragen van een offerte voor bestrijden van ongedierte doet u bij ons samen met een gediplomeerd ongediertebestrijder. Samen met u wordt er geïnventariseerd en zullen wij kijken hoeveel bezoeken er nodig zijn om een ongedierte plaag op te lossen en/of te voorkomen.

U krijgt van Jonker Ongediertebestrijding advies, maar u bepaalt zelf het aantal bezoeken/behandelingen en daarmee ook de kosten. Het niet opvolgen van onze adviezen, aangegeven in de offerte van Jonker ongediertebestrijding kunnen nadelige gevolgen hebben met betrekking tot garantie.

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden, aanbiedingen of offertes zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
De Algemene voorwaarden kunt u hier vinden.

Bedrijfsgegevens

Jonker Ongediertebestrijding
Adres: Nijkerkerstraat 14
3821 CE Amersfoort

Kamer van Koophandel: 31033947
BTW nummer: NL093800320B0

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak, een deskundig advies of voor een offerte.