Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Houtworm bestrijden Scherpenzeel

Heeft u in uw woning, schuur of bedrijf te maken met houtworm? Het is belangrijk om niet te wachten met houtworm bestrijden Scherpenzeel, omdat dit probleem zich kan uitbreiden naar andere houten oppervlakken. Dierbare meubels, kasten of sculpturen worden door houtworm langzaam van binnenuit aangetast. Vloeren en dakbalken raken instabiel, wat tot een onveilige situatie of zelfs tot instorting kan leiden. Het meest effectief is om het houtworm bestrijden Scherpenzeel door ervaren professionals te laten doen. Bij Jonker houtworm bestrijding bent u in goede handen door de grondige aanpak, zorgvuldige controle en deskundige preventieadviezen van onze specialisten.

Meer informatie
Direct van uw ongedierte af ? 033 479 0313 Of vraag hier direct een offerte aan »

Waarom Ongediertebestrijding Jonker?

Binnen 24 uur geholpen
Dag en nacht bereikbaar
35 jaar ervaring en expertise
Duidelijke communicatie
Gediplomeerd personeel
Discreet en vertrouwd

Wat is houtworm en hoe herkent u het?

Houtworm is een verzamelnaam voor insectenlarven die binnenshuis in droog hout leven, zoals die van de boktor, klopkever en spinthoutkever. Na drie tot vijf jaar ontpoppen de piepkleine c-vormige witte larven zich en banen ze zich een weg naar buiten. Hiervoor hebben ze alvast een gangenstelsel in het hout gegraven. U herkent houtworm aan de vele kleine gaatjes in het houtoppervlak en het boormeel (soort zaagsel) dat hieruit vrijkomt. De klopkever legt ook eitjes op nat hout, wat tot schimmels kan leiden. Het spreekt vanzelf dat dit alles geen gezonde en veilige omgeving oplevert en dat houtworm bestrijden Scherpenzeel geen overbodige luxe is.

Ons stappenplan voor houtworm bestrijden Scherpenzeel

Wanneer u contact met ons opneemt om houtworm te bestrijden, krijgt u direct te maken met een gediplomeerd vakman die uw probleem snel begrijpt. Een deskundige medewerker bekijkt dan ter plaatse met u de situatie en bespreekt een efficiënt plan van aanpak om snel de houtworm te bestrijden.  Door een effectief middel diep en op gerichte plekken in het hout te spuiten stoppen we het graafproces. Hierbij zorgen wij er uiteraard voor zo milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan. Mochten er extra maatregelen nodig zijn, dan bespreken en regelen we dat met u. Wij geven u 100% garantie dat het houtworm bestrijden Scherpenzeel veilig, professioneel en verantwoord door ons wordt uitgevoerd. Daarbij krijgt u van ons handige tips voor preventie. Het is verder mogelijk om door ons een preventief plaagdier beheersing plan op maat te laten maken voor uw bedrijf of bedrijfsterrein.

Waarom houtworm bestrijden Scherpenzeel door Jonker?

Onze gedreven medewerkers zijn gediplomeerd en ervaren in houtworm bestrijden Scherpenzeel met de juiste effectieve middelen. We maken samen met u na grondig inventariseren een vrijblijvende offerte voor houtworm bestrijden Scherpenzeel met een duidelijk behandelingsplan. Met een onderhoudscontract kunt u altijd rekenen op directe hulp bij eventuele problemen zonder extra kosten. U kunt 24/7  telefonisch contact met ons opnemen, ook op zon- en feestdagen. Door onze handige indeling in regio’s zijn we altijd snel ter plaatse, ook voor bestrijding van ander ongedierte. Vanwege onze efficiënte manier van werken en lage overhead kosten kunnen we uitstekende kwaliteit bieden voor scherpe prijzen. Voor advies, een afspraak of vrijblijvende offerte om houtworm te bestrijden kunt u het hoofdnummer van Jonker ongediertebestrijding bellen of het nummer van uw regio dat u op onze website kunt vinden. Uiteraard kunt u ons ook mailen of het formulier op de site invullen.

Ongediertebestrijding Jonker zoekt werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende soorten overlast van ongedierte en hoe wij dit in uw regio aanpakken?