Dag en nacht bereikbaar:
Ongediertebestrijding Jonker

Zwam bestrijden Baarn

Zwam wilt u liever niet aantreffen in uw huis of bedrijfsruimte. Niet alleen zien de bruinachtige plakken met witte randen er onsmakelijk uit, ze verspreiden ook ongezonde deeltjes in de lucht. Zeker voor mensen met luchtwegproblemen of een kwetsbare gezondheid is zwam bestrijden zeer noodzakelijk. In vochtige kelders en kruipruimtes kan de kelderzwam veel schade aanrichten aan het hout met verbrokkelen, doorzakken of instorten tot gevolg. Controleer dit dus regelmatig en let hier ook op bij koop of verkoop van een huis. Zwam bestrijden Baarn is een zaak voor specialisten. Jonker ongediertebestrijding garandeert u een snelle en effectieve aanpak met adviezen en maatregelen voor preventie.

Meer informatie
Direct van uw ongedierte af ? 035 203 1251 Of vraag hier direct een offerte aan »

Waarom Ongediertebestrijding Jonker?

Binnen 24 uur geholpen
Dag en nacht bereikbaar
35 jaar ervaring en expertise
Duidelijke communicatie
Gediplomeerd personeel
Discreet en vertrouwd

Wat is zwam en waar is zijn werkterrein?

Zwam is de naam van schimmels die via hun lange draden cellulose en vocht onttrekken uit hout en bruinrot veroorzaken. De kelderzwam voedt zich met nat hout, de huiszwam ook met droog hout overal in huis. Deze soort zwam transporteert zelf het vocht via draden. De verspreiding gaat snel en de draden kunnen heel diep in het hout zitten. Deurlijsten, plafonds, planken, lambrisering en kasten of dozen tegen de muur kunnen allemaal snel worden aangetast. Alle slecht geventileerde ruimtes die vochtig en warm(ongeveer 23 graden) zijn en waar weinig licht binnen komt zijn kwetsbaar. Lekkage, hoog grondwater of rioleringsproblemen vormen vaak een directe aanleiding. Stel het Zwam bestrijden Baarn niet uit en bel ons direct. Omdat we per regio werken zijn onze specialisten altijd in de buurt en snel bij u.

Wij helpen u met zwam bestrijden via een stappenplan

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt krijgt u direct een gecertificeerde en deskundige medewerker aan de lijn. Deze beoordeelt de situatie en vervolgens komt een ervaren specialist bij u om de situatie in kaart te brengen. Samen met u wordt een aanpak en offerte voor Zwam bestrijden Baarn opgesteld. De sporen zitten soms diep en zijn moeilijk te zien met het blote oog, een reden om niet zelf zwam te bestrijden met risico op verdere verspreiding. Uiteraard moet, indien mogelijk, eerst de oorzaak van de zwam aangepakt worden. We verwijderen zwaar aangetast hout en injecteren het muurwerk via een nauwkeurig boorgatenpatroon. Dit doen we efficiënt en met middelen die zo min mogelijk het milieu aantasten. De oppervlakte van nieuw houtwerk behandelen we daarna preventief met voor u onschadelijke middelen om nieuwe zwam te bestrijden.

Jonker levert ook nazorg en preventieadvies bij zwam bestrijden

Bij Jonker krijgt u een totaalpakket, ook na het Zwam bestrijden Baarn. We garanderen u een 100 % effectieve aanpak en controleren grondig. Vanwege onze lage overhead kosten en efficiënte aanpak bent u bij ons altijd voordelig uit. Met een onderhoudscontract kunt u ons 24/7 bellen of mailen om zo snel mogelijk langs te komen. De regionale nummers vindt u op de website. Preventieadviezen kunnen bijvoorbeeld zijn: meer licht en ventilatie of vocht absorberend materiaal in kelder- en kruipruimtes. Omdat dit isolerend werkt is het ook nog energiebesparend. Voor bedrijven hebben we een speciaal preventieplan beschikbaar om naast ander ongedierte zwam te bestrijden en te beheersen.

Ongediertebestrijding Jonker zoekt werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende soorten overlast van ongedierte en hoe wij dit in uw regio aanpakken?